Hedgehog Central Hedgehog pet care & owner forum - Reply to Topic
Hedgehog Central GalleryForum Archives Facebook Link

Thread: Wont let me add pictures Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Hedgehog Central Hedgehog pet care & owner forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-27-2019 02:02 PM
Mecki Woo-hoo! Look at all the green on the bar now!

Thanks, Ed!
05-27-2019 11:48 AM
hcentral I have upped the storage.
Let me know if that worked.

Ed
05-25-2019 01:30 AM
Ria Yea I don't think its the processor either as I've tried it that way several times since this, but thanks for showing us Ed
I don't use it in my web browsers as often as others, so I never noticed that bar because it doesnt tell you anything about it on the advanced mobile option which I honestly think is a little unfair for those who mainly use the mobile version over the web browsers version. But when I went on that bar mecki showed (that I never even new was there) is fully red.
05-24-2019 03:10 PM
Mecki Thanks, Ed,

From what I am gathering from what Ria and Buddysmom have written, it sounds like it isn't the process of attaching photos that is the problem. They have both attached photos in the past.

The issue, I believe, is that each member is limited in the amount of memory their total of all attached photos can be. Once I had exceeded that memory amount, I could no longer attach photos. I had to first erase some photos from some older posts of mine in order to free up the memory.

I've attached a screenshot that shows my current memory allowance. The red bar shows how much I've used with very little green left for future photos. Once I've added more photos, I too will again reach my allowable limit (the entire bar will be red).

It sounds like this is the issue -- limit on allowable memory space per member.

My question was if that limit can be either increased or deleted by the web admin. Currently, deleting old pics is the only way I can make room for new ones. But that is regrettable in that sometimes the thread discussions are dependent upon the photos. By erasing old photos, it makes those old threads nonsensical.
05-24-2019 10:28 AM
hcentral Hello there,

So this is the instructions when attaching the images

Step 1: Click on Go Advanced

Attachment 88034

Step 2: Click on Paper Clip Icon

Attachment 88036

Step 3: Upload an image

Attachment 88038
Attachment 88040

Step 4 (OPTIONAL): Embed the image to the post

Attachment 88042

Attachment 88032

If you're still encountering this issue, let me know which browser and device you're using and also, the dimension, size, and file type the image you're trying to upload.

Ed
05-21-2019 03:41 PM
Mecki I'm using a laptop so am not on a mobile view (as far as I know).
05-21-2019 01:21 PM
hcentral Hello there,

Sorry for the confusion.
Got mixed between a different thread.
Can you try exiting out of enhanced mobile view to see if that worked?

Ed
05-17-2019 08:30 PM
Mecki
Quote:
Originally Posted by hcentral View Post
Hello there,

Got back from the techs.
It seems like if you want the signature image to show, it's not enough to just have one uploaded. You also have to hit "Insert Signature Picture" to have the proper bbcode added to your signature.

Ed
Am I missing something? I didn't think this was in regards to any signature images but just about attaching images to a post.
05-17-2019 08:36 AM
hcentral Hello there,

Got back from the techs.
It seems like if you want the signature image to show, it's not enough to just have one uploaded. You also have to hit "Insert Signature Picture" to have the proper bbcode added to your signature.

Ed
05-14-2019 11:15 AM
Buddysmom
Quote:
Originally Posted by hcentral View Post
I'll get this reported.
Seems like the image won't appear.

Please standby for more updates.

Ed
Thanks Ed!
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 08:15 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
PetGuide.com
Basset Hound Forum Doberman Forum Golden Retriever Forum Beagle Forum
Boxer Forum Dog Forum Pit Bull Forum Poodle Forum
Bulldog Forum Fish Forum Havanese Forum Maltese Forum
Cat Forum German Shepherd Forum Labradoodle Forum Yorkie Forum Hedgehog Forum
Chihuahua Forum Retriever Breeds Cichlid Forum Dart Frog Forum Mice Breeder Forum